Το Ίδρυμα

Ανακοινώσεις

14 Jan

Δωρεά πίνακα από τον κ. Λαζογιάννη→ Το Ίδρυμα "Κλέαρχος Παπαδιαμάντης" ευχαριστεί θερμά τον κ. Λαζογιάννη Δημήτριο για τον πίνακα που μας δώρισε.

διαβάστε περισσότερα »
14 Jan

Καλή χρονιά & Ευχαριστίες από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Καλλιντέρη→ Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καλλιντέρης Γεώργιος εύχεται στο Ίδρυμα "Κλέαρχος Παπαδιαμάντης", χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υπέρβαση κάθε δυσκολίας προσωπικής, κοινωνικής, Εθνικής.

διαβάστε περισσότερα »
23 Oct

Διοργάνωση έκθεσης με θέμα: «Οι ελληνοκινεζικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων»→ Το Ίδρυμα Κλέαρχος Παπαδιαμάντης, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών και Εκπαίδευσης από Απόσταση του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Ινστιτούτο Ελληνο-Απωανατολικών σπουδών διοργανώνουν έκθεση εκτυπωμάτων, φωτογραφιών και εντύπων, με θέμα: «Οι ελληνοκινεζικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο...

διαβάστε περισσότερα »
21 Oct

Συνεργασία του Ιδρύματος με το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών και Εκπαίδευσης από Απόσταση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων→ Το Ίδρυμα Κλέραχου Παπαδιαμάντη συνεργάζεται με το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών και Εκπαίδευσης από Απόσταση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε ερευνητικά προγράμματα: COMMIT,(http://commit.eucen.eu/), UNIADRION (http://www.uniadrion.net/), EUCEN (http://www.eucen.eu/EquipePlus).

διαβάστε περισσότερα »
12 Jul

Έκθεση φωτογραφίας "Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός"→ Το Ίδρυμα "Κλέαρχος Παπαδιαμάντης¨ σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή των εγκαινίων της Έκθεσης Φωτογραφίας εικόνων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού από τις βαλκανικές χώρες (Συλλογή Μιχαήλ Χρ. Παντούλα, φιλόλογου - ερευνητή). Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Ιουλίο...

διαβάστε περισσότερα »