Το Ίδρυμα

Ανακοινώσεις

10 Mar

Συνεργασία Πανεπιστημίων και κοινωνίας → Στο πλαίσιο  της συνεργασίας του πανεστημiου με την κοινωνία και ειδικότερα στο πρόγραμμα Commit ( http://www.eucen.eu/COMMIT) διερευνήθηκαν σε ευρωπαικό επίπεδο οι στρατηγικές και οι δείκτες συμμετοχής των πανεπιστημίων στη  δράση αυτή. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα δοθούν στην Αί...

διαβάστε περισσότερα »
10 Mar

Δωρεά πίνακα από την κα. Βλαβιανού Αρβανίτη→ Η Καθηγήτρια και Πρόεδρος της Βιοπολιτικής κυρία Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη δώρισε στο Ιδρυμα Κλέαρχος Παπαδιαμάντης έναν πίνακα της Irina Ilina ( Ιρινα Ιλινα) με θέμα "το πρόσωπο του Χριστού".

διαβάστε περισσότερα »
14 Jan

Δωρεά πίνακα από τον κ. Λαζογιάννη→ Το Ίδρυμα "Κλέαρχος Παπαδιαμάντης" ευχαριστεί θερμά τον κ. Λαζογιάννη Δημήτριο για τον πίνακα που μας δώρισε.

διαβάστε περισσότερα »
14 Jan

Καλή χρονιά & Ευχαριστίες από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Καλλιντέρη→ Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καλλιντέρης Γεώργιος εύχεται στο Ίδρυμα "Κλέαρχος Παπαδιαμάντης", χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υπέρβαση κάθε δυσκολίας προσωπικής, κοινωνικής, Εθνικής.

διαβάστε περισσότερα »
23 Oct

Διοργάνωση έκθεσης με θέμα: «Οι ελληνοκινεζικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων»→ Το Ίδρυμα Κλέαρχος Παπαδιαμάντης, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών και Εκπαίδευσης από Απόσταση του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Ινστιτούτο Ελληνο-Απωανατολικών σπουδών διοργανώνουν έκθεση εκτυπωμάτων, φωτογραφιών και εντύπων, με θέμα: «Οι ελληνοκινεζικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο...

διαβάστε περισσότερα »